SAMSUN / İLKADIM - Kubilay İlkokulu

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat AĞAR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında makamını  öğrencilerimiz Öykü Selin ŞEN ve Kuzey OCAK'a devretti.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz Öykü Selin Şen ve Kuzey Ocak öğretmenleri Ayşe PEKER ve okul müdürümüz Mustafa GRAM ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Ağar'ı makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz, öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak hediyelerini verdi.

Nis

Yedi Renk Türkiyem Projesi kapsamında resim sergimizin açılışını okul müdürümüz Mustafa GRAM; öğrencilerimiz ,öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte yaptı.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Okulumuz öğretmenleri arasında Masa Tenisi ve Dart Turnuvaları düzenmenmiştir. Turnuvalar sonucunda birlik , beraberlik ve dostluk kazanmıştır.

Kas

Okulumuzda düzenlenen kan bağışı kampanyasında katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür belgeleri verildi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yılında Saygı ve Özlemle andık.

Kas

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri Lösemi hakkında bilgilendirme yaptılar.

Kas

Coşkuyla birlikte kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızın 100.Yılı Kutlu Olsun. Çok Yaşa Cumhuriyet.

Eyl

Kubilay İlkokulu idari personeli, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri ile birlikte 2023 - 2024 Eğitim Öğretim dönemine heyecanla başladı. Uyum haftasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özer ERSOY 'un ziyaretleri ile başlayan ve İlköğretim Haftasında kutlamaları ile devam eden yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.